Om CS El & Varme

Der er ikke noget, der er umuligt, det umulige tager bare lidt længere tid! Sådan er holdningen hos CS El & Varme.

Firmaet er drevet af mig, elektriker Christian Salkvist, som har øje for kunden og tække for utraditionelle og spændende løsninger. 

Jeg har blandt mine samarbejdspartnere og kollegaer ry for at være stabil, struktureret, kvalitetsbevidst, ansvarlig, kunne bevare overblik og have en høj faglig ekspertise.

Professionel håndværker i mange år
Før jeg blev uddannet elektriker i 2012, arbejdede jeg i mange år som faglært automekaniker. Men jeg havde brug for andre udfordringer, og jeg besluttede derfor, at gå i en anden mere matematisk retning. Jeg er i januar 2017 startet på elinstallatøruddannelsen, og jeg forventer at være færdig i starten af 2020.

Kort sagt har jeg altid haft en håndværker i mig. Professionel håndtering af et projekt og stor forståelse for en kundes ønsker falder mig derfor helt naturligt, og jeg er typen, som altid prøver at nytænke og vække anderledes idéer til live. 


Jeg drøner rundt på Fyn, Sjælland og Lolland Falster
Jeg kører gerne langt væk fra hjemstavnen på Vestsjælland for at hjælpe jer - ja, faktisk dækker jeg hele Sjælland, Lolland-Falster samt Fyn.

Så ønsker I en pålidelig og kvalitetsbevidst håndværker, som holder sig til reglerne, men som ikke er fastlåst i forhold til rammerne?

Så slå på tråden til CS El & Varme med det samme - jeg kører helt sikkert derhen, hvor I er.

CS El & Varme CS El & Varme